На місці підриву авто ОБСЄ не було порушень

На місці підриву авто ОБСЄ не було порушень "тиші" - штаб

Укрінформ
Українською стороною Спільного центру з контролю та координації (СЦКК) не зафіксовано порушень режиму «тиші» на місці підриву автомобіля Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ. 

Відтак заяви представників ОРЛО щодо нібито обстрілу Збройними Силами України місця підриву автомобіля СММ є безпідставними, повідомляє прес-центр штабу АТО у Фейсбуці

"Заяви представників ОРЛО щодо обстрілу Збройними силами України місця підриву автомобіля СММ ОБСЄ не відповідають дійсності. Упродовж доби в зазначеному районі українською стороною СЦКК не зафіксовано жодного випадку порушення режиму «тиші». Відтак, заяви представників ОРЛО щодо обстрілу Збройними Силами України місця підриву автомобіля СММ ОБСЄ не відповідають дійсності", - йдеться у повідомленні. 

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні близько 10.17 ранку під час здійснення патрулювання на тимчасово не підконтрольній українській владі території Луганської області підірвався автомобіль Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ. Ймовірно, за інформацією СЦКК, це був підрив на вибуховому пристрої.

Фото: Георгій Тука, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-