Штаб спростовує закиди бойовиків про диверсію ЗСУ з авто ОБСЄ�

Штаб спростовує закиди бойовиків про диверсію ЗСУ з авто ОБСЄ

Укрінформ
Прес-центр штабу АТО спростовує інформацію деяких прокремлівських ЗМІ про начебто диверсійні дії Збройних сил України, внаслідок яких загинув представник СММ ОБСЄ.  

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Фейсбуці

"Звинувачення керівників ОРДЛО щодо диверсійних дій ЗСУ, внаслідок яких загинув представник СММ ОБСЄ є безпідставними, носять провокативний характер та мають на меті дискредитацію України. У зв’язку із загибеллю та пораненням представників спостережно-моніторингової місії ОБСЄ на непідконтрольній Україні території, штаб АТО закликає громадян та міжнародні організації суворо дотримуватися заходів безпеки під час пересування по ОРДЛО", - йдеться у повідомленні. 

В прес-центрі також зазначають, що наявність великої кількості безконтрольно поставлених мінних полів створюють реальну загрозу для життя та здоров’я мирного населення. Разом з цим, коментарі представників ОРДЛО про диверсійні дії Збройних сил України по відношенню до мирного населення та міжнародних організацій не мають ніяких підстав, носять відверто провокаційний характер та мають на меті дискредитацію України на міжнародній арені, наголосили у штабі АТО.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні близько 10.17 ранку під час здійснення патрулювання на тимчасово не підконтрольній українській владі території підірвався автомобіль Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ. Ймовірно, за інформацією СЦКК, це був підрив на вибуховому пристрої.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-