В Одесі чиновники ОДА та Держспоживслужби дерли хабарі з автозаправників

В Одесі чиновники ОДА та Держспоживслужби дерли хабарі з автозаправників

Фото
Укрінформ
Хабар у 83 тисячі гривень повинні були сплатити посадовцям державних установ представники мережі автозаправних станцій за видачу дозвільних документів на роботу дев’яти АЗС. Поліція затримала хабарників.

Про це інформує Департамент захисту економіки Нацполіції України.

"До Одеського управління Департаменту захисту економіки Нацполіції звернувся директор комерційної структури із заявою про вимагання неправомірної вигоди. Правоохоронці встановили, що до корупційної схеми причетні посадовець Одеської обласної державної адміністрації та посадовець Держпродспоживслужби", - сказано в інформації.

20 квітня всіх учасників корупційної схеми затримали оперативники Управління захисту економіки в Одеській області ДЗЕ Нацполіції спільно з військовою прокуратурою Південного регіону України.

За інформацією поліції, начальник одного з відділів Департаменту екології Одеської облдержадміністрації одержав 70 тисяч гривень неправомірної вигоди за видачу дозволів на викид небезпечних речовин від діяльності АЗС, в.о. начальника одного із структурних підрозділів обласного управління Держпродспоживслужби та інженер відділу міського управління цієї ж служби одержали хабар за видачу дозвільних документів на роботу автозаправних станцій. Керівник підрозділу одержав 8 тисяч гривень, а інженер – 5 тисяч.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-