Хуртовина на Харківщині: школярів відправили на канікули

Хуртовина на Харківщині: школярів відправили на канікули

Укрінформ
Рішення запровадити додаткові канікули для школярів у зв’язку з хуртовиною і різким зниженням температури ухвалили у 18 районах та містах Харківщини.

По це журналістам розказав заступник голови - керівник апарату Харківської ОДА Анатолій Бабічев, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Наразі в районах ухвалені рішення про призупинення навчання до кінця тижня. У закладах з централізованим опаленням нагріти приміщення наразі неможливо. Деякі школи, які оснащені індивідуальним опаленням на альтернативному паливі, запускають котельні, там навчальний процес не перериватиметься", - зазначив Бабічев.

Водночас він зазначив, що перерва в навчальному процесі не викличе жодних проблем, адже години доженуть шляхом ущільнення навчальної програми.

За словами Бабічева, наступного тижня погода, за прогнозами, має покращитися і планується, що вже з понеділка діти підуть до школи.

"Що стосується дитячих садків, то їх не закриватимуть: переважно всі вони обладнані котлами на альтернативному паливі. Дошкільні заклади знаходяться на балансі сільрад, які можуть забезпечити їх паливом. Крім того, у дитсадках використовують електричні обігрівачі, які можуть нагріти невеликі приміщення сільських садочків", - пояснив він і додав, що в Харкові рішення про припинення навчального процесу наразі не приймалося.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-