Під Вінницькою облрадою - два

Під Вінницькою облрадою - два "земельні" мітинги

Укрінформ
У Вінниці, під адміністративною будівлею, де відбувається позачергова сесія обласної ради, проходить два мітинги, учасники яких мають протилежні погляди на приналежність земель у селі Аграрному.

Про це повідомляє місцевий "33 канал". 

"Позачергову сесію Вінницької обласної ради... пікетують в ці хвилини одразу дві групи вінничан. Перші - це викладачі та студенти Національного Аграрного університету, які вимагають не забирати їхні дослідні гектари в користування села і для розподілу "пільговим категоріям", в тому числі й АТОвцям. І проти них - селяни з Агрономічного та учасники АТО, які сподіваються отримати ділянки на так званій "студентській" землі", - йдеться у повідомленні.

За інформацією з сайту сільради Агрономічного, село знаходиться за 7 км від Вінниці. Територія Агрономічного становить 240,8 га; територія сільської ради з полями і дачами - 1703,5 га; угідь - 935,04 га; рілля - 876,41 га; багаторічні насадження - 45,1 га; сіножаті - 4,5 га; пасовища - 10 га; лісу - 15,7 га; ставки й водоймища - 33,07 га. Загалом в Агрономічному налічується 1290 дворів. Населення Агрономічного - 3801 особа.

Фото: vlasno.info

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-