Мер Сєвєродонецька втомився боротися за своє крісло і написав заяву

Мер Сєвєродонецька втомився боротися за своє крісло і написав заяву

Укрінформ
Сєвєродонецький міський голова Валентин Казаков прийняв рішення відмовитися від подальшої боротьби за своє крісло і скласти із себе повноваження.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив адвокат Казакова на усіх його судових процесах останні півтора роки Ігор Слесарев.

«Так, Валентин Васильович написав таку заяву і подав її до міської ради. Тепер рада повинна розглянути документ на черговій своїй сесії. Як правило, сесії відбуваються  останнього четверга кожного місяця. Тому доля крісла мера має вирішитися не пізніше 27 квітня», - сказав Слесарев.

Як повідомляв Укрінформ, в результаті запеклої боротьби в міській раді Сєвєродонецька депутати тричі позбавляли Казакова повноважень міського голови, і тричі за допомогою суду він повертався у свій кабінет. Останній раз це сталося на початку березня цього року, після чого Казаков узяв відпустку.

Щоб припинити безглузде протистояння, Казаков після останнього суду запропонував Верховній Раді призначити перевибори як міськради, так і міського голови. За наявною інформацією, в профільному комітеті ВР лежить проект постанови про проведення таких виборів 18 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-