У центрі Харкова намагалися підпалити намет волонтерів

У центрі Харкова намагалися підпалити намет волонтерів

Укрінформ
У Харкові встановлюють обставини пошкодження волонтерського намету на площі Свободи.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіла заступник начальника відділу комунікацій поліцейського главку в Харківський області підполковник поліції Оксана Калмикова.

"Повідомлення надійшло до Шевченківського відділу поліції 2 квітня о 02:40. За адресою виїжджала слідчо-оперативна група. Правоохоронці опитали свідків, оглянули місце події та зібрали первинний матеріал", - зазначила Калмикова.

За її словами, попередньо встановлено, що невідомі намагалися підпалити палатку, розташовану на площі Свободи. "Зловмисникам завадили охоронці. Вогонь одразу ж було загашено", - додала Калмикова.

За її словами, відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України з санкцією до 4 років позбавлення волі.

"Зараз працівники поліції встановлюють усі обставини та розшукують осіб, причетних до злочину", - підкреслила Калмикова.

Як повідомляв Укрінформ, у вересні 2014 року на площі Свободи активісти Євромайдану встановили великий намет з банером "Все для победы" як платформу громадських ініциатив, у тому числі, збору коштів на підтримку армії та переселенців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-