Керівників Держгеокадастру Луганщини взяли на хабарах

Керівників Держгеокадастру Луганщини взяли на хабарах

Фото
Укрінформ
Правоохоронці затримали начальника Головного управління Держгеокадастру в Луганській області та начальника відділу Держгеокадастру в Станично-Луганському районі Луганської області.

Про це інформує прес-служба Генпрокуратури.

"Керівника Держгеокадастру Луганщини Дмитра Сергеєва затримали на гарячому при отриманні 40 тис. грн за оформлення документації для отримання земельної ділянки у власність", - уточнив на своїй сторінці у Facebook генпрокурор Юрій Луценко.

Під час проведених обшуків 23 березня поточного року у Головному управлінні Держгеокадастру в Луганській області, його структурних підрозділах, за місцями проживання вказаних службових осіб, вилучено грошові кошти у розмірі 55 тис. грн та 13,5 тис. доларів, у тому числі отримані ними як неправомірна вигода, технічну документацію на земельні ділянки та інші речові докази, які повністю підтверджують їх противоправну діяльність.

Наразі проводяться невідкладні слідчі дії, призначено комплекс судово – криміналістичних експертиз, вирішується питання про обрання запобіжних заходів стосовно підозрюваних у вигляді тримання під вартою та відсторонення їх від посад.

Перевіряється причетність затриманих та інших осіб Головного управління Держгеокадастру до вчинення даного злочину та аналогічних злочинів на території регіону.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, його хід перебуває на контролі керівництва прокуратури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-