Працівники миколаївського суднобудівного пікетують ОДА – вимагають зарплату

Працівники миколаївського суднобудівного пікетують ОДА – вимагають зарплату

Фото
Укрінформ
Працівники миколаївського Державного підприємства "Суднобудівний завод імені 61-го комунара" в черговий раз вийшли на пікет під обласну державну адміністрацію з вимогою виплатити їм заборговану за три роки зарплату.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

До людей вийшов перший заступник голови ОДА В'ячеслав Бонь. Він зазначив, що прямого впливу місцева влада на цей завод не має, тому що він підпорядковується ДК "Укроборонпром". Проте ОДА постійно спілкується з концерном з приводу завантаження заводу та виплати боргів.

Наразі надію покладають на те, що є указ Президента про демілітаризацію крейсера "Україна" і це питання поступово почало вирішуватися. "Нині цей проект знаходиться на погодженні в різних міністерствах. Якщо він буде остаточно вирішений, то з крейсера знімуть озброєння, а все інше продадуть. Цих грошей вистачить на погашення заборгованості", - сказав Бонь.

Борг по зарплаті працівникам ДП "Суднобудівний завод ім. 61 комунара" станом на березень становить 48,6 мільйона гривень. Вони вже не раз пікетували ОДА, перекривали дороги, але питання кардинально так і не вирішується.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-