Поліція Харківщини створила ситуативний центр щодо Балаклії

Поліція Харківщини створила ситуативний центр щодо Балаклії

Укрінформ
Поліцією Харківської області створено ситуативний центр для реагування на ситуацію в Балаклії з досвідчених фахівців та аналітиків, які приймають швидкі рішення щодо роботи поліції з урахуванням усіх особливостей надзвичайної ситуації.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook начальник Головного управління Нацполіції в Харківській області Анатолій Дмитрієв. 

“За моїм особистим розпорядженням організовано роботу ситуативного центру – це своєрідний “мозок" спецоперації, створений з досвідчених фахівців та аналітиків поліції, які приймають швидкі рішення щодо роботи поліції з урахуванням усіх особливостей надзвичайної ситуації. Працюємо усі разом – злагоджено та оперативно”, - йдеться у повідомленні.

Сам Дмитрієв терміново прибув на місце події та приймає участь у роботі оперативного штабу.

“З 3-ої години по тривозі піднято весь особовий склад харківської поліції. Вже зроблено розрахунок сил і засобів для забезпечення охорони громадського порядку на території Балаклійського району, що буде здійснюватися у цілодобовому режимі. Залучили для перекриття автомагістралей додаткові сили. Розставили блокпости, для несення служби залучили особовий склад сусідніх відділів поліції Ізюмського, Барвінківського та Чугуївського районів області”, -  повідомив він.

Патрульна поліція також цілодобово контролюватиме ситуацію в місті, щоб уникнути фактів мародерства. 

Крім того, наряди поліції виставлені біля об'єктів, де проведена евакуація –  відбувається охорона школи, дитячих садків, підприємств та ін. 

“Під особливий контроль взято обліковий контингент. По місту працюють піші патрулі. Залучаємо до цієї роботи бійців Нацгвардії”, - зазначив начальник ГУ Нацполіції у Харківській області.

Силами поліції також забезпечено супроводження автобусів з евакуйованими громадянами. 

“Хочу звернутися до усіх громадян, які опинилися у скрутній ситуації, – за усіма питаннями щодо надання будь-якої допомоги можна звертатися до поліцейських, або телефонувати на 102, в чергову частину Балаклійського відділу поліції – (05749) 20908, або безпосередньо начальнику місцевої поліції — 0660305300”, - написав Дмитрієв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-