У Шостці голова відділу поліції тримав на роботі злитки золота, а вдома – прапор РФ

У Шостці голова відділу поліції тримав на роботі злитки золота, а вдома – прапор РФ

Укрінформ
На Сумщині під час обшуку в кабінеті начальника Шосткинського відділу поліції виявлено готівку та золоті злитки, а вдома – зброю та прапор РФ.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила прес-секретар прокуратури Сумської області Наталія Науменко.

"У рамках кримінального провадження за фактом систематичного вимагання та отримання неправомірної вигоди заступником начальника Шосткинського відділу поліції, якого 21 березня 2017 року було викрито на отриманні 7 тисяч гривень хабара, прокуратурою Сумської області спільно з Управління внутрішньої безпеки в Сумській області департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України проведено ряд слідчих дій, спрямованих на встановлення інших правоохоронців, причетних до вказаного злочину. Зокрема, проведено санкціонований обшук у кабінеті та в помешканні начальника зазначеного відділу поліції. Під час проведення слідчих дій в будинку керівника виявлено та вилучено вогнепальну зброю, значну кількість набоїв, ножі, штик-ножі та прапор Російської Федерації. У кабінеті ж правоохоронця, який має спеціальне звання полковник поліції, виявлено та вилучено 21,5 тис. доларів США, 150 євро, золоті злитки, ювелірні вироби та колекцію монет”, - розповіла Науменко.

На даний час розпочато досудове розслідування щодо встановлення походження знайдених цінностей.

Вказані відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 368-2 (незаконне збагачення) та ст. 366-1 (декларування недостовірної інформації).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-