Прикарпатських митників спіймали з хабарем на мільйон

Прикарпатських митників спіймали з хабарем на мільйон

Фото
Укрінформ
Керівництво Івано-Франківської митниці намагалося відкупитися від правоохоронців мільйоном гривень за припинення справи проти них.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міністр МВС Арсен Аваков.

"Злочинна група у складі в.о.начальника обласної митниці, двох його заступників, а також начальника митного посту намагалася дати хабар оперативникам Управління захисту економіки у Львівській області Нацполіції та прокурору військової прокуратури", - написав Аваков.

Міністр заявив, що зазначені особи раніше перебували на посадах у Львівській митниці і щодо них були задокументовані численні факти хабарництва, але після того як 19 січня співробітники управління захисту економіки Львівщини та військової прокуратури затримали одного з керівників Львівської митниці, вони були переведені на рівнозначні посади до Прикарпатської митниці, де і продовжили свою "справу".

Коли викриті високопосадовці зрозуміли, що їм не вдасться уникнути відповідальності, вирішили домовитися з правоохоронцями. Ціна питання, на їх думку, більше мільйона гривень.

"Вночі 17 березня, під час "ділової зустрічі" митників-комерсантів затримали оперативники Управління захисту економіки у Львівській області Нацполіції спільно зі слідчими військової прокуратури Західного регіону", - повідомив Аваков.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-