Поранених бійців та волонтерів з Дніпра перевезли до Києва

Поранених бійців та волонтерів з Дніпра перевезли до Києва

Укрінформ
Чотирьох поранених військових і двох волонтерів, які проходили лікування в Дніпрі, відправили на подальше лікування до Києва.

Про це повідомила радник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Тетяна Губа на своїй сторінці в Facebook.

«Четверо поранених Сонечок і двоє волонтерів - Юля Толмачова, Сергій Адамяк , які проходили лікування в обласній лікарні Мечнікова, разом з Сонечками із військового госпіталю, спецлітаком ЗСУ відправлені на лікування в національний центальний військовий госпіталь м. Київ», - написала Губа.

За її словами, ще троє бійців залишилися на лікування у відділенні політравми лікарні імені Мечникова, стан здоров'я не дозволяє транспортувати їх.

Як раніше повідомлялося, внаслідок обстрілу російсько-окупаційними військами 8 березня неподалік Зайцевого зазнали поранення волонтери благодійного фонду «Батальон Волонтер» Юлія Толмачова та Сергій Адам’як. Поранених доставили до Бахмутської центральної районної лікарні, де їх прооперували військові лікарі. Юлія Толмачова отримала вогнепальне осколкове поранення м’яких тканин голови та струс головного мозку легкого ступеня. Її колега Сергій Адам’як зазнав важкого вогнепального поранення лівої руки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-