Опоблоку вчетверте не вдалося відправити у відставку мера Сєвєродонецька

Опоблоку вчетверте не вдалося відправити у відставку мера Сєвєродонецька

Укрінформ
На сьогоднішній сесії Сєвєродонецької міської ради "Опозиційний блок" на чолі з екс-секретарем ради Ігорем Бутковим навіть не намагався поставити на голосування відставку мера Валентина Казакова.

Про перебіг подій кореспондентові Укрінформу повідомив лідер депутатської групи БПП в раді Сергій Самарський.

"Бутков навіть не намагався зайняти місце секретаря ради поруч із міським головою. Він просто стояв неподалік виходу і весь час вигукував про незаконність дій Казакова і погрожував звернутись до прокурора. Валентину Казакову таки вдалось оголосити сесію відкритою, однак більшість депутатів так до роботи й не приступили, і тому це саме засідання він оголосив перенесеним на невизначений термін. Наразі мер іде у відпустку, тому коли очікувати продовження – невідомо", - розповів Самарський.

Напередодні, 14 березня, Бутков і його висуванці зірвали засідання міськвиконкому – із 14 членів виконавчого комітету прийшло всього двоє.

Меншість у міськраді сподівається на те, що Верховна Рада, нарешті, проголосує за давно вже підготовлений проект рішення, яким у місті будуть призначені позачергові вибори і депутатів, і міського голови.

Як уже повідомляв Укрінформ, після того, як Казаков утретє виграв суд і поновив свої повноваження, з посади було звільнено головного його опонента Ігоря Буткова, як такого, що не пройшов спеціальної перевірки на корупційні дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-