На Харківщині залізничники вийшли на мовчазний пікет проти блокади

На Харківщині залізничники вийшли на мовчазний пікет проти блокади

Фото
Укрінформ
На станції "Куп'янськ-Вузловий" у Харківській області залізничники провели мовчазний пікет проти блокади залізничних шляхів.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, акція почалася опівдні, під час перерви. Не менше сотні працівників залізничного вузла тримали в руках плакати: "Хочу стабільності", "Не хочу втратити роботу", "Залізничники проти блокади колії". Учасники протягом години мовчки стояли поверх намальованого на асфальті слогану "Ні - блокаді". З висоти їх знімав квадрокоптер.

Акцію було організовано територіальною профспілкою залізничників.

"Це своєрідний флешмоб, під час якого люди мовчки привертали увагу до проблеми. Ніяких виступів не було", - пояснив голова профкому Іван Артеменко.

В ході акції інцидентів не було.

Як повідомляв Укрінформ, 12 березня півтисячі жителів Куп'янська - залізничники, представники влади, ветерани АТО - вийшли на вулицю, щоб висловити протест проти дій групи радикально налаштованих громадян, які намагалися заблокувати залізницю біля станції "Куп'янськ-Сортувальний". На місце події прибули до ста правоохоронців. В результаті переговорів спроба блокади припинена. Порушень громадського порядку та графіку руху поїздів не було. Зброї на місці події не виявлено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-