На подвір’я суддівського подружжя кинули гранату

На подвір’я суддівського подружжя кинули гранату

Фото
Укрінформ
Уночі невідомі кинули подвір'я 65-річного рівнянина вибуховий предмет.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

"Вибух пролунав на подвір’ї 65-річного рівнянина сьогодні, 11 березня, близько третьої ночі. Правоохоронці на місці події з’ясували, що невідома особа через паркан кинула невідомий вибуховий предмет. Силою вибуху пошкоджено два металопластикові вікна та огородження", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у цей момент в оселі знаходились чоловік та його 62-річна дружина, які, на щастя, не постраждали.

За результатами огляду спеціалістів вибухотехнічної служби на подвір’ї ймовірно вибухнула граната РГД-5. З місця події поліцейські вилучили 15 металевих уламків, металевий важіль з маркуванням та направили на експертизу до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

За цим фактом поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 4 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці проводять слідчі та розшукові заходи з метою встановлення осіб, причетних до скоєного злочину.

Як повідомляє "Рівне вечірнє", відповідно до даних Держгеокадастру, майно на вулиці Конотопської битви, 13 належить Андрію Мамченку, який є судовим експертом у галузі будівництва. Його дружина — Лідія Мамченко — також є судовим експертом і очолює регіональне відділення Судових експертів України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-