Екс-прокурору з Одеси присудили мільйон застави за смертельне ДТП

Екс-прокурору з Одеси присудили мільйон застави за смертельне ДТП

Укрінформ
Приморський райсуд Одеси санкціонував арешт екс-співробітника Ізмаїльської місцевої прокуратури з альтернативою внесення застави у розмірі 1 мільйона гривень.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила речниця Одеської облпрокуратури Інна Верба.

"Приморський райсуд Одеси задовольнив клопотання прокуратури області й обрав міру запобіжного заходу в вигляді тримання під вартою стосовно звільненого 2 березня з посади прокурора Ізмаїльської місцевої прокуратури, який підозрюється у скоєнні ДТП на території району зі смертельним наслідком", - зазначила Верба.

Втім, суд надав підозрюваному альтернативу - вийти з СІЗО під заставу в один мільйон гривень. Також на час слідства суд позбавив екс-прокурора права керування транспортними засобами.

Як повідомлялося, співробітнику Ізмаїльської прокуратури пред'явлено підозру за ознаками ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого) Кримінального кодексу України. Наказом прокурора Одеської області Олега Жученко від 2 березня підозрюваний в скоєнні ДТП прокурор Євген Чебан, який був у нетверезому стані, звільнений за "скоєння ганебного вчинку", внаслідок якого була смертельно трамована 50-річна жінка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-