Порошенко розказав, чому на Слобожанщині провалився проект

Порошенко розказав, чому на Слобожанщині провалився проект "Новоросія"

Укрінформ
Слобожанська земля є потужним осередком української науки, флагманом української освіти і колискою українських патріотів.

На цьому наголосив Президент України Петро Порошенко під час зустрічі з професорсько-викладацьким складом, молодими вченими та обдарованою молоддю Харківщини, повідомляє прес-служба Глави держави.

“Слобожанська земля є потужним осередком української науки, флагманом української освіти і, дуже важливо – колискою українських патріотів. Хтось тут хотів три роки тому намагався знайти оплот так званої “Новоросії”, а виховав і загартував не просто колиску, а вже потужний стрій українських патріотів”, – підкреслив Глава держави.

Президент зазначив, що Харківська область протягом останніх років посідає перше місце за підсумками Всеукраїнських учнівських олімпіад. В 2016 році учні здобували перемоги і на міжнародних учнівських олімпіадах. Президент додав, що високих результатів також досягає студентська молодь Харкова.

“Ви, дорогі і юні друзі, здобуваєте освіту і займаєтесь науковою діяльністю в час, коли по-справжньому відроджується і народжується Україна, коли ми не просто набуваємо і захищаємо нашу незалежність, але розуміємо, яку ціну вона коштує. Від вас Україна чекає дуже твердої і активної громадянської позиції та креативного мислення”, – сказав Глава держави.

Президент підкреслив, що вірить у реалізацію потенціалу талановитої української молоді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-