У Павлограді судитимуть чоловіка, який завдав 128 ударів ножем дружині

У Павлограді судитимуть чоловіка, який завдав 128 ударів ножем дружині

Укрінформ
У Павлограді судитимуть чоловіка, який після сварки наніс дружині 128 ножових поранень та влаштував вибух у квартирі.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури в Дніпропетровській області.

«Павлоградською місцевою прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно 60-річного громадянина за вчинення злочинів, передбачених ч.2 ст.115, ч.4 ст.187 та ч.2 ст.194 КК України (умисне вбивство з особливою жорстокістю та з корисливих мотивів; розбій; знищення чи пошкодження чужого майна шляхом підпалу, вибуху, яке заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах)», - йдеться в повідомленні.

Як встановили в прокуратурі, подія сталася у вересні 2016 року в Павлограді. На сходовій клітці біля квартири, де тимчасово мешкала потерпіла, між подружжям виникла сварка, під час якої  обурений чоловік з особливою жорстокістю наніс дружині 128 ударів заздалегідь заготовленим кухонним ножем, після чого заволодів грошовими коштами, що знаходились у потерпілої, на загальну суму більше 34 тис. грн.

Проте на цьому зловмисник не зупинився і вирішив знищити також їх спільну з потерпілою квартиру. В результаті вибуху газоподібної суміші та пожежі був пошкоджений 5-поверховий панельний житловий будинок, а об’єднанню його співвласників спричинено матеріальний збиток на суму близько 2 млн грн.

У прокуратурі зазначили, що судовий розгляд кримінального провадження розпочато, обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-