На Закарпатті обмежили рух вантажівок через негоду

На Закарпатті обмежили рух вантажівок через негоду

Укрінформ
Тимчасове обмеження для руху вантажівок ввели на трасі «Мукачево-Рогатин» через сильний сніг. Проїзд через чотири перевали Закарпаття поки що вільний. За прогнозами синоптиків, інтенсивні снігопади триватимуть в області протягом трьох наступних днів.

Про це повідомляє прес-служба голови Закарпатської ОДА.

«Інтенсивний сніг, що почався на Закарпатті в ніч на вівторок, значно ускладнив проїзд великовагового транспорту по дорогах області. На різких підйомах фури починають пробуксовувати й блокувати рух інших автомобілів. Особливо складна ситуація на автодорозі державного значення «Мукачево – Рогатин», а саме: на серпантині біля с. Залужжя на межі Мукачівського та Іршавського району та на підйомі біля с.Пістрялово Мукачівського району, де вже застрягли кілька фур. Для розблокування руху на місце направлена спецтехніка автодорожників та рятувальників», - йдеться в повідомленні.

Голови Закарпатської ОДА Геннадій Москаль поінформував, що до нормалізації погодних умов прийнято рішення обмежити рух фур по трасі «Мукачево – Рогатин». «Проїзд через чотири перевали на адміністративній межі Закарпаття поки що вільний для всіх видів транспорту. Однак якщо львів’яни та івано-франківці введуть обмеження для руху фур зі свого боку, ми зробимо аналогічно, щоб уникнути накопичення вантажівок на перевалах», - сказав він.

У зв’язку зі складними погодними умовами обласна адміністрація закликає автомобілістів дотримуватися режиму безпечної їзди або утриматися від поїздок без крайньої необхідності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-