На Вінниччині слідчого затримали на хабарі

На Вінниччині слідчого затримали на хабарі

Укрінформ
На Вінниччині за отримання 22 тис. гривень неправомірної вигоди затримано заступника начальника слідчого відділу одного з районних відділів поліції Вінницької області.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області.

«Слідчими слідчого відділу прокуратури Вінницької області спільно з службовими особами управління СБУ у Вінницькій області та управління внутрішньої безпеки у Вінницькій області ДВБ Національної поліції України ... 17 лютого викрито та затримано на місці події заступника начальника слідчого відділу одного з районних відділів поліції Вінницької області, який вимагав та отримав неправомірну вигоду в сумі 22 тис. гривень, за прийняття рішення про повернення у розслідуваному ним кримінальному провадженні вилученого майна», - йдеться у повідомленні.

Наразі у кримінальному провадженні проводяться першочергові слідчі (розшукові) та процесуальні дії, спрямовані на об’єктивне встановлення обставин кримінального провадження, у тому числі проведено ряд санкціонованих обшуків, допитуються свідки.

За вчинене кримінальне правопорушення передбачене покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-