Генпрокуратура поміняла склад прокурорів у справі Єфремова

Генпрокуратура поміняла склад прокурорів у справі Єфремова

Укрінформ
Судове засідання у справі колишнього глави фракції Партії регіонів Олександра Єфремова перенесене через неявку адвокатів підсудного.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив керівник Громадської ради при районному відділі Національної поліції Віталій Чуприна.

"Засідання було в черговий раз перенесено, оскільки на засідання не з'явилися адвокати Олександр Мельников, Олександр Лисак, Євген Солодко, Андрій Смирнов. При цьому тільки Олександр Лисак направив до суду клопотання, в якому пояснив, що 7-8 лютого адвокати не зможуть бути присутніми в Старобільську, оскільки зайняті в інших кримінальних і цивільних справах", - розповів Чуприна.

Також сьогодні до суду надійшла постанова від заступника генпрокурора України про зміну складу обвинувачів. Тепер прокуратуру в суді представляють обвинувачі Кожуховський, Тридуб, Чернов та Дубовик.

Суд взяв до уваги клопотання захисту Єфремова і додав у справу постанову прокуратури. Після короткої наради судді ухвалили рішення перенести засідання на ранок 9 лютого.

Раніше Старобільський районний суд Луганської області продовжив Єфремову арешт до 17 березня. Його звинувачують в організації захоплення будівлі Луганської ОДА, у вчиненні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України, організаційному та іншому сприянні створенню та діяльності терористичної організації "Луганська народна республіка".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-