Херсон

Херсон "закрився" від фур

Укрінформ
У Херсоні у вівторок під вечір через ускладнення погодних умов заборонили на території міста рух великовагового вантажного транспорту.

Про це повідомив у вівторок відділ громадських зв'язків Херсонської міської ради.

"У зв'язку з ускладненням погодних умов на території Херсона заборонено рух великовагового вантажного транспорту. Відповідне рішення сьогодні прийнято міською комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій", - повідомив відділ громадських зв'язків мерії.

Наразі визначено кілька місць відстою великовагового автотранспорту, що направляється у Херсон: на в'їзді у місто, на Миколаївському шосе, в районі авторинку, на Бериславському шосе, в районі заводу "Данон", на шосе В'ячеслава Чорновола (Кіндійському), в районі винзаводу та в'їзду в смт Комишани.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні, за інформацією мерії, в'їзд великовагового автомобільного транспорту на територію міста планували заборонити через несприятливі погодні умови (сніг з дощем, мороз, ожеледь, ожеледицю) у середу зранку.

За прогнозами, 8 лютого у Херсоні температура повітря вночі знизиться до 10 градусів морозу, вдень до 1-6 градусів морозу. Протягом 8 – 11 лютого температура повітря вночі  становитиме 9-14 градусів морозу, вдень 0-5 градусів морозу. На дорогах - ожеледиця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-