Паводок на Закарпатті: Москаль просить допомоги ДСНС

Паводок на Закарпатті: Москаль просить допомоги ДСНС

Фото
Укрінформ
У зв’язку з критичною ситуацією, що виникла з льодоходом, голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль звернувся до голови ДСНС Миколи Чечоткіна з проханням направити в область додаткові піротехнічні сили.

Ще до приїзду піротехніків на підривних роботах буде задіяна 128-ма гірсько-піхотна бригада.

Про це повідомив голова Закарпатської ОДА.

«У зв’язку з критичною ситуацією, яка виникла з льодоходом на Закарпатті, Геннадій Москаль звернувся до голови Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) Миколи Чечоткіна з проханням направити в область додаткові піротехнічні сили ДСНС. Сьогодні п’ять піротехнічних бригад із сусідніх Львівської та Івано-Франківської області виїдуть на Закарпаття для проведення підривних робіт і звільнення русел річок від льодяних заторів. Ще до приїзду піротехніків на підривних роботах буде задіяна також 128-ма гірсько-піхотна бригада – домовленість про це досягнута між головою ОДА та керівництвом бригади», - повідомив Москаль.

За його словами, сьогодні на Закарпатті найбільш критичний день із льодоходом. "До вечора основна маса льоду має пройти через область, і вода піде на спад. Залишки льодоходу пройдуть Закарпаттям завтра в першій половині дня. Слідкуємо за ситуацією й готові до адекватної реакції», - сказав голова ОДА.

Найближчим часом керівник Закарпаття планує відвідати с.Броньку й оглянути на місці наслідки підтоплень та пошкоджені будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-