Річка Латориця у Мукачеві піднялася до критичного рівня

Річка Латориця у Мукачеві піднялася до критичного рівня

Фото
Укрінформ
У Мукачеві Латориця піднялася до критичного рівня, є перебої з водопостачанням.

Про це повідомляє Мукачівська міська рада.

«У Мукачеві утворено оперативний штаб з координації дій та моніторингу ситуації – через ситуацію із паводком в області. Штаб очолив начальник управління міського господарства Олег Ціник. До штабу увійшли також працівники водного господарства, водоканалу, МНС, МКП «РБУ», МРЕМ, філії «Закарпатгазу», патрульна служба. Комунальникам дано доручення щодо підвищеної готовності особового складу аварійних бригад, техніки, а при необхідності буде організовуватися відкачка води, організують мішки з піском», - повідомляють у міськраді Мукачева.

За попередньою інформацією, небезпеки підтоплення міста поки не має. Хоча рівень води у Латориці піднявся на 3,5 метри за добу. Тенденції до зростання рівня води залишаються, повідомляють у БУВР річки Тиса. Перший ступінь протипаводкового захисту передбачається при рівні води 450 сантиметрів.

В зв’язку з частковим підтопленням водозабору «Чинадієво» через інтенсивні опади та підняття рівня води в річці Латориця 3-5 лютого 2017р. можливі перебої в подачі води. Містян просять забезпечитися необхідним запасом води, повідомляють в ММКП Мукачівводоканал.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-