У Херсоні автоперевізники повертаються на маршрути: тарифи підвищать до 5 гривень

У Херсоні автоперевізники повертаються на маршрути: тарифи підвищать до 5 гривень

Укрінформ
У середу до часу, коли жителі міста повертатимуться з роботи додому, всі приватні автоперевізники Херсона виведуть свої маршрутки на лінії у повному обсязі.

Про це повідомив відділ громадських зв'язків Херсонської міської ради, з посиланням на інформацію, оприлюднену міським головою Володимиром Миколаєнком за результатами робочої наради, проведеної у середу з управлінням транспорту міськради та автоперевізниками.

"До "часу пік" всі перевізники виведуть транспорт на вулиці міста у повному обсязі. Поки що тариф (на перевезення пасажирів у маршрутках - ред.) залишається на рівні 3 гривень. Але є розуміння того, що така ціна не відповідає собівартості перевезень", - йдеться у повідомленні.

За інформацією мерії, із сьогоднішнього дня буде створена робоча група, яка протягом кількох місяців працюватиме окремо по кожному автоперевізнику, вивчить надані ними економічні розрахунки, але найближчим часом тариф на проїзд у міському автотранспорті все ж підвищать до 5 гривень.

За інформацією мерії, у середу зранку на міські автобусні маршрути приватні автоперевізники вивели загалом 181 автобус із 574-х.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні у середу зранку підприємства-автоперевізники фактично паралізували перевезення пасажирів маршрутками міста. Водії маршруток зазначили, що на кожен з автобусних маршрутів міста вийшло лише по 5 автобусів. Це призвело до накопичення великої кількості людей на зупинках громадського транспорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-