Спійманому на хабарі посадовцю Житомирської ОДА призначили заставу

Спійманому на хабарі посадовцю Житомирської ОДА призначили заставу

Укрінформ
Керівника одного з управлінь Житомирської облдержадміністрації, затриманого під час одержання хабара, заарештовано з правом внесення застави у розмірі майже 130 тис. грн.

Таке рішення ухвалив Корольовський районний суд м. Житомира, повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

"Посадовцю, напередодні викритого під час одержання неправомірної вигоди, обрано запобіжний захід – тримання під вартою із правом внесення грошової застави на суму майже 130 тис. грн", - зазначають у прокуратурі.

Як повідомлялося, 26 січня керівник одного з управлінь Житомирської обласної державної адміністрації був затриманий під час одержання хабара на суму 2500 доларів США. Правоохоронці з`ясували, що посадовець вимагав від приватних підприємців Житомирського району хабар за безперешкодну діяльність у сфері переробки лісосировини.

Нині чиновник звільнений з посади.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України триває. Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-