Ужгородські посадовці вимагали хабар у 45 тис. грн за землю під торговий центр

Ужгородські посадовці вимагали хабар у 45 тис. грн за землю під торговий центр

Укрінформ
Правоохоронці встановили, що чиновники через посередника запропонували за 45 тисяч гривень посприяти бізнесмену у купівлі земельної ділянки, яку він орендував та мав намір викупити її за ринковою вартістю.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

«Правоохоронці встановили, що чиновники через посередника запропонували за сорок п’ять тисяч гривень посприяти бізнесмену у купівлі земельної ділянки. Комерсант раніше орендував цю землю, збудував торговельно-розважальний комплекс та мав намір викупити її за ринковою вартістю. Співробітники спецслужби затримали посередника в одній з кав’ярень у центрі Ужгорода під час отримання частини хабара у розмірі двадцять тисяч гривень», - йдеться в повідомленні СБУ.

Як повідомлялося, учора в Ужгородській мерії проводили слідчо-оперативні дії в кабінетах чиновників, зокрема, заступника мера міста Іштвана Цапа.

Самого чиновника на момент обшуків на роботі не було.

За заявою генпрокурора Луценка Іштван Цап переховується. Разом із тим, генпрокурор запропонував чиновнику з'явитися до прокуратури із повинною, та обіцяв не затримувати його за умови здачі спільників – зокрема, тих, кому мали піти гроші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-