Шість закарпатських сіл відрізав від світу півметровий шар мокрого снігу

Шість закарпатських сіл відрізав від світу півметровий шар мокрого снігу

Укрінформ
Протягом ночі світло відновлено в більшості сіл Закарпаття, а також у санаторії «Квітка Полонини» на Свалявщині, де відпочивають близько 500 туристів.

Про це повідомив очільник Закарпатської області Геннадій Москаль.

"Протягом ночі на неділю, 15 січня, ремонтні бригади енергетиків продовжували усувати наслідки аварійних відключень, що сталися по області в суботу внаслідок налипання мокрого снігу та масового падіння дерев на лінії електропередач. До 3-ї годині ночі світло відновлено в більшості сіл Закарпаття, а також у санаторії «Квітка Полонини» на Свалявщині, де відпочивало близько 500 туристів", - зазначив Москаль.

За його інформацією, станом на 10.00 по області залишаються повністю без світла 8 і частково – ще 8 сіл у Перечинському, Великоберезнянському, Свалявському та  Воловецькому районах. Аварійні бригади продовжують усувати наслідки негоди, сьогодні електроенергія має бути відновлена в повному обсязі.

Проїзд до шести високогірних сіл на Воловеччині вище Жденієва поки що заблокований через півметровий шар мокрого снігу. Усі села – з електроенергією, сьогодні для розблокування дороги буде задіяна важка гусенична техніка.

"Рух транспорту головними трасами Закарпаття здійснюється в нормальному режимі, проїзд автомобілів через чотири перевали на адміністративній межі області (у тому числі великовагових фур через Абранський та Латірський перевали) забезпечений", – повідомив Москаль. 

 Однак він попередив, що  через пониження температури на багатьох автодорогах утворилася ожеледь, тому проїзд ускладнений.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-