На Закарпатті та Франківщині досі обмежений рух фур

На Закарпатті та Франківщині досі обмежений рух фур

Інфографіка
Укрінформ
У зв'язку з негодою і великою кількістю снігу в Закарпатській і Івано-Франківській областях зберігається обмеження руху вантажного транспорту на автодорогах.

Відповідну інфографіку обмеження руху на автошляхах оприлюднено на сайті Нацполіції України.

"Обмеження стосуються руху вантажного транспорту на кількох автошляхах на території Івано-Франківської та Закарпатської областей, зокрема – на перевалах у Карпатах", - йдеться у повідомленні.

У зв'язку з негодою в Закарпатській області введено обмеження на рух великовантажних транспортних засобів на автодорогах державного значення загального користування. Також на території Івано-Франківської області для цієї категорії транспорту обмежено рух при в'їзді в Закарпатті з боку Яблонецького (автодорога Н-09 Мукачево-Львів) та Вишевського (автодорога Р-21 Долина-Хуст) перевалів. Крім того, обмеження руху введені на автодорогах М-06, М-08, М-23, М-13, Р-55, Р-54 і Р-21.

Поліція звертається до водіїв з проханням поставитися до ситуації з розумінням, уважно стежити за повідомленнями щодо стану проїзду по дорогах України, бути готовими до очікування ліквідації наслідків негоди дорожніми службами.

На автошляхах державного значення діють спеціально обладнані майданчики для відстою транспорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-