Під Запоріжжям перекинувся автозак із 11 в'язнями

Під Запоріжжям перекинувся автозак із 11 в'язнями

Фото
Укрінформ
У Запорізькій області вилетів з дороги і перевернувся автозак з 11 ув'язненими. В результаті ДТП один з ув'язнених, яких перевозили, отримав перелом плеча, у інших - забиття і садна.

Як повідомила кореспондента Укрінформу прес-секретар патрульної поліції Запоріжжя Юлія  Шеймухова, аварія сталася увечері 10 січня на виїзді із Запоріжжя.

«Рухаючись  по Донецькому шосе,  автозак з 11 ув'язненими в районі села Тепличне вилетів з проїжджої частини і перевернувся. Згідно з протоколом патрульних, які працювали на місці події, причиною ДТП стало порушення водієм швидкісного режиму в умовах несприятливої дорожньої обстановки», - повідомила Шеймухова.

За інформацією голови Незалежної профспілки працівників швидкої допомоги Запоріжжя Анатолія Сидоренка, в результаті ДТП один з ув'язнених, які знаходилися в автозаку,  отримав закритий перелом плеча, у інших - забиття і садна.

«Співробітниками «швидкої», які виїжджали на місце події, у одного з тих, кого перевозили, діагностовано закритий перелом-вивих плечового суглоба. У інших - незначні забиття і садна. Медична допомога була надана на місці аварії: ніхто з учасників ДТП не госпіталізувався», - розповів Сидоренко.

За даними правоохоронців, усі ув'язнені були доставлені в пункт призначення іншим спецавтомобілем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-