У Запорізькій області перекинувся автобус, є постраждалі

У Запорізькій області перекинувся автобус, є постраждалі

Укрінформ
У Запорізькій області перекинувся мікроавтобус з пасажирами, постраждали 8 людей. Аварія сталася 9 січня на автодорозі Харків-Сімферополь у районі с. Каменське.

Про це кореспондента Укрінформу повідомили у відділі комунікацій ГУ Нацполіції в Запорізькій області.

«38-річний водій автомобіля Citroen Jumper не вибрав безпечну швидкість руху, не врахував дорожню обстановку, не впорався з управлінням, внаслідок чого автомобіль перевернувся  на проїжджій частині. До Васильєвської міської лікарні доставлено чотирьох пасажирів, ще четверо - звернулися по допомогу до медиків Мелітополя», - повідомили в поліції.

На сьогодні за фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України - «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які управляють транспортними засобами». Ведеться досудове слідство.

За неофіційними даними Citroen Jumper, що перевернувся на автодорозі, здійснював перевезення пасажирів з України до РФ через Харків. Останнім часом такий маршрут в'їзду до України і виїзду з країни активно використовують жителі окупованих територій  Донецької і Луганської областей, які не бажають їздити в Україну через блокпости. Зокрема, громадяни, що організували бізнес на отриманні і доставці пенсій для українців, які мешкають у зоні проведення АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-