У Харківській міськраді – обшук

У Харківській міськраді – обшук

Укрінформ
Обшуки в Харківській міськраді проводять співробітники прокуратури і управління захисту економіки Головного управління поліції в Харківській області.

Цей факт кореспондентові Укрінформу підтвердила прес-секретар прокурора Харківської області Віта Дубовик.

"Триває розслідування за статтею "Отримання неправомірної вигоди". Але головний фігурант не є співробітником міськради. Проводиться декілька обшуків одночасно", - відзначила Дубовик.

За її словами, подробиці будуть відомі пізніше.

Як каже, у свою чергу, директор департаменту з питань інформації і зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко, силовики працюють в юридичному департаменті: "Такі дії, на жаль, стають традиційними і  дають привід для дискредитації міськради".

Як повідомляв раніше Укрінформ, 15 вересня 2016 року в офісі мера Харкова Геннадія Кернеса в готелі "Національ", а також у приміщеннях міськради проведено обшуки у зв'язку з кримінальною справою про розкрадання в Харкові 654 га землі на суму 4 млрд грн.

Сам Кернес тоді ж заявив, що до проведення обшуків причетний голова МВС Арсен Аваков, і що ще в 2014 році цією справою без гучних заяв займалося обласне управління міліції, і у правоохоронців є всі необхідні матеріали. Про підозру Кернесу не оголошено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-