Податківцям, затриманим на хабарі у 2 тис. дол., визначили заставу в мільйон гривень

Податківцям, затриманим на хабарі у 2 тис. дол., визначили заставу в мільйон гривень

Укрінформ
Івано-Франківський міський суд визначив тримання під вартою та понад 1 мільйон гривень застави для податківців, яких затримали на хабарі у 2 тисячі доларів США.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в прес-службі Івано-Франківського міського суду.

«Івано-Франківський міський суд визначив підозрюваним міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Оскільки злочин, у якому підозрюються посадовці, не є насильницьким, то судом також було визначено альтернативу у вигляді грошової застави. Розмір грошової застави Івано-Франківський міський суд визначив у сумі один мільйон чотириста двадцять вісім гривень», - повідомили в прес-службі міського суду.

Підозрюваним загрожує ув’язнення від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади.

Відомо, що затримані – працівник ревізійного відділу та оперативний співробітник Головного управління Державної фіскальної служби в області.

Як повідомлялося, 30 грудня в Івано-Франківську правоохоронці затримали на хабарі податківців, які за 2 тисячі американських доларів гарантували непроведення перевірки суб'єкта господарювання, що займається експортом лісу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-