Водія «п’яної» Toyota Prado за смертельне ДТП помістять під варту без застави

Водія «п’яної» Toyota Prado за смертельне ДТП помістять під варту без застави

Укрінформ
Київським райсудом Харкова обрано арешт як запобіжний захід для водія автомобіля Toyota Prado, який підозрюється в здійсненні ДТП, де на місці загинула 8-місячна дитина.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла прес-секретар прокурора Харківської області Віта Дубовик.

"Обрано запобіжного заходу для підозрюваного в здійсненні ДТП: утримання під вартою, без можливості внесення застави", - зазначила Дубовик.

За її словами, утримання в СІЗО розраховано на 2 місяці досудового слідства.

"Планується перекваліфікація злочину з урахуванням того, що в результаті цього ДТП загинуло дві людини", - додала Дубовик.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 29 грудня в лікарні помер від травм, отриманих в ДТП, батько загиблої на місці події 8-місячної дівчинки.

27 грудня близько 17:00 автомобіль Toyota Prado рухався по окружній дорозі і зіткнувся з автомобілями ВАЗ 2107 і Volkswagen Caddy, внаслідок чого водія "жигулів" травмовано. Водій Toyota намагався втекти з місця ДТП і рушив у напрямі Салтовського шосе, де врізався в автомобіль ВАЗ 2102, в якому знаходилися троє дорослих і 8-місячна дівчинка. Дитина загинула на місці, його батьків госпіталізовано. Пасажир цієї машини не постраждав. Винуватця ДТП, який намагався втекти, затримано на місці, в його крові було 1,71 проміле алкоголю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-