У Харкові збільшилась кількість жертв «п’яної» Toyota Prado

У Харкові збільшилась кількість жертв «п’яної» Toyota Prado

Укрінформ
Кількість жертв ДТП, що було спровоковано п'яним водієм автомобіля Toyota Prado, збільшилося: в лікарні помер батько загиблої в цьому ж ДТП 8-місячної дитини.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла головний фахівець відділу комунікацій поліцейського главку в Харківській області Олександра Алексєєва.

"Ще одна людина стала жертвою ДТП, що було спровоковано п'яним водієм джипа: вночі в лікарні помер 35-річний батько загиблої в цьому ж ДТП 8-місячної дитини. Батька, який був водієм автомобіля ВАЗ 2102, було госпіталізовано з місця аварії з відкритою черепномозковою травмою і травмами внутрішніх органів і він помер, не приходячи до тями. Машина відновленню не підлягає", - зазначила Алексєєва.

За її словами, відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил дорожнього руху, що спричинило загибель людини): "Вирішується питання про перекваліфікацію за статтею, що передбачає відповідальність за загибель двох осіб - з санкцією до 10 років позбавлення волі".

Як повідомляв раніше Укрінформ, 27 грудня близько 17:00 автомобіль Toyota Prado рухався по окружній дорозі і зіткнувся з автомобілями ВАЗ 2107 і Volkswagen Caddy, внаслідок чого водія "Жигулів" було травмовано. Водій Toyota намагався утекти з місця ДТП і рушив у напрямі Салтовського шосе, де врізався в автомобіль ВАЗ 2102, в якому знаходилося троє дорослих і 8-місячна дівчинка. Дитина загинула на місці, її батьків було госпіталізовано. Пасажир цієї машини не постраждав. Винуватця ДТП, який намагався втекти, затримано на місці, в його крові було 1,71 проміле алкоголю. Зараз він в ізоляторі тимчасового утримання.

Звинувачення, сказали в прес-службі прокуратури Харківської області, вимагатиме в суді узяти під варту 36-річного водія Toyota Prado.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-