Садового під мерією чекають двірники, перевізники та

Садового під мерією чекають двірники, перевізники та "сміттєвий пікет"

Укрінформ
Міському голові Львова знову кричали «Ганьба!» жителі Рясного, Білогорщі та Левандівки, які прийшли на сесію протестувати проти встановлення на території колишнього заводу «Львівсільмаш» обладнання для пресування сміття.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Свій «діалог»  із мером ми розпочали на сесії міськради минулої п`ятниці. Проте він обірвався не завершившись. Тому ми будемо приходити сюди доти, поки мер відверто не скаже: що насправді заплановано звести на ділянці, яку місто збирається виділити «Львівспекомунтрансу», яке займається вивезенням побутових відходів»,- зазначила керівник ГО «Соціальний захист населення та учасників АТО» Леся Турашвілі.

Крім учасників цього протесту сесію пікетують двірники, які вимагають закласти для них у міський бюджет-2017 мінімальну зарплату у 3200 гривень та річну премію, а також перевізники. Їх вимога – компенсувати транспортним підприємствам витрати на перевезення пільговиків.

Депутатів до сесійної зали пропускають за посвідченнями.

Як повідомлялось, попередню сесію Львівської міськради, що проходила 23 грудня, зірвали. В результаті залишився неприйнятим міський бюджет на наступний рік. Без заробітної плати можуть залишитись лікарі, освітяни та працівники комунальних підприємств.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-