Мера Сєверодонецка втретє за рік відправили у відставку

Мера Сєверодонецка втретє за рік відправили у відставку

Укрінформ
Депутати Сєверодонецької міської ради втретє цього року прийняли рішення про дострокове припинення повноважень Сєверодонецького міського голови Валентина Казакова.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив адвокат Казакова Ігор Слєсарєв.

«Депутати від Опозиційного блоку разом з БЮТ, РПЛ і «тушками» втретє ухвалили незаконне рішення про дострокове припинення повноважень міського голови м. Сєверодонецка Валентина Казакова. Правове беззаконня у Сєверодонецьку триває», - сказав Слєсарєв.

За його словами, Казаков почав готувати документи для проведення фінансової перевірки всіх комунальних підприємств, за результатами якої стало б відомо про багатомільйонні розкрадання команди секретаря міськради Буткова.

Крім того, Казаков почав процедуру звільнення Буткова з посади секретаря, оскільки той не пройщов спецперевірку і навмисно приховав її результати.

Як заявив Слєсарєв, за той період, поки Казаков поновлюватиметься в кріслі мера, місто зазнає збитків на більш як 10 мільйонів гривень.

Таким чином, поки в мерії Сєверодонецька ділять владу, її робота фактично паралізована, місто за рік освоїло лише третину бюджету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-