Ремонт військових кораблів: на миколаївському заводі

Ремонт військових кораблів: на миколаївському заводі "наварили" 1,3 мільйона

Укрінформ
Військова прокуратура почала кримінальне провадження за фактом розтрати 1,3 млн грн державних коштів на миколаївському ДП "Суднобудівний завод імені 61 комунара" під час ремонту та технічного обслуговування кораблів Військово-морських сил України.

Про це повідомили у прес-службі Військової прокуратури Миколаївського гарнізону Південного регіону України.

"Державне підприємство "Суднобудівний завод імені 61 комунара", виконуючи договори з ремонту та технічного обслуговування кораблів ВМС Збройних сил України, зокрема, фрегата "Гетьман Сагайдачний", ракетного катера "Прилуки", десантного катера "Сватове", використовувало металопродукцію зі складу підприємства. Але в документах воно оформило її як придбану у двох товариств з обмеженою відповідальністю в результаті тендерних торгів", - розповіли у прес-службі прокуратури.

Наслідком оборудки посадовців держпідприємства стало безпідставне перерахування на рахунки вищезазначених товариств грошових коштів на загальну суму 1,3 млн грн.

За цим фактом військовою прокуратурою Миколаївського гарнізону Південного регіону України до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Трриває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-