У Маріуполі учасники АТО отримали перші ділянки землі для забудови

У Маріуполі учасники АТО отримали перші ділянки землі для забудови

Укрінформ
У Маріуполі учасникам АТО за допомогою жеребкування розподілили перші ділянки землі для забудови, загальна площа, яку було віддано під забудову - понад 7,5 га в межах міста.

Про це у вівторок повідомили у Маріупольській міській раді.

«У Маріуполі учасникам АТО на першому етапі відведені 64 ділянки землі. Загальна площа, яка віддана під забудову, 7,5 га в межах Маріуполя», - зазначається в повідомленні.

Повідомляється також, що ці ділянки розташовані в Лівобережному районі міста по вулиці Пейзажній, поряд знаходяться дві зупинки громадського транспорту, школи, дитячі садки, ринок і магазини.

У відомстві уточнили, що управлінням земельних відносин було поінформовано про дату і час проведення жеребкування всіх учасників АТО, які в установленому порядку звернулися до Маріупольської міської ради з клопотаннями про надання ділянок. На жеребкування прийшло 39 осіб.

Учасники жеребкування з прозорого барабану витягли запечатані конверти з номерами ділянок. Більшість залишилися задоволені своїм вибором, деякі просили товаришів помінятися місцем, щоб стати сусідами зі своїми товаришами по службі. Були і ті, хто відмовився брати участь у жеребкуванні по причині того, що їх не влаштовує розташування виділеної землі. Але, незважаючи на це, за ними зберігається право на отримання ділянки.

"Міська рада бере на себе витрати з оформлення проектної документації, проведення комунікацій та будівництва дороги до ділянок", - наголосили в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-