Гройсман взяв участь у відкритті заводу в Чернівцях

Гройсман взяв участь у відкритті заводу в Чернівцях

Фото, відео
Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, перебуваючи з робочою поїздкою у Чернівцях, взяв участь у відкритті нового підприємства з випуску електричного й електронного устаткування для автотранспортних засобів "Аутомотів Електрік Україна".

Про це прем'єр повідомив у Facebook.

"Відкрили ТОВ "Аутомотів Електрік Україна" в Чернівцях. Інвестовано 80 млн грн, буде створено 1 тис. робочих місць", - йдеться у повідомленні.

Гройсман подякував підприємству, яке прийняло рішення працювати в Чернівцях, запустити виробництво і надати робочі місця і заробітну плату для українців.

"Перед нами стоїть завдання розвивати національну економіку і реінвестувати її успіх у рівень життя українців і у все те, що відбувається навколо кожної людини – будівництво нормальних доріг, шкіл, садочків, розвиток нормальної медицини", - підкреслив прем'єр.

Сьогодні під час перебування у Чернівцях Володимир Гройсман взяв участь у відкритті багатоквартирного будинку, зведеного з застосуванням енегрозберігаючих технологій, виступив перед студентами та викладачами Буковинського медичного університету та проінспектував місцеву аптеку.

Фото: Анастасія Сироткіна

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-