Митники не дали ввезти 5 тонн брендового одягу під виглядом секонд-хенду

Митники не дали ввезти 5 тонн брендового одягу під виглядом секонд-хенду

Укрінформ
Посадові особи Міжрегіональної митниці Державної фіскальної служби попередили спробу незаконного ввезення товарів відомого французького бренду, одержувачем яких є підприємство, зареєстроване у м. Києві.

Про це повідомляє прес-служба ДФС.

"Під час огляду в середині причепа серед мішків із вживаним одягом було виявлено 240 пакувальних місць загальною вагою понад 5 000 кг з новими одягом та взуттям відомого французького бренду з наявними на них бірками та цінниками. Окрім того, серед товару виявлені речі, що мають ознаки порушення прав інтелектуальної власності відомих брендів", - зазначають у ДФС.

Вантаж, зазначений у декларації як "одяг та взуття вживані", надійшов у пункт пропуску "Чоп" Закарпатської митниці 5 грудня 2016 року. Співробітниками Міжрегіональної митниці було ініційовано проведення митного огляду товару у спеціально обладнаному боксі.

Тривають дії щодо визначення точної кількості та вартості затриманого товару, а також вирішується питання щодо складання протоколу про порушення митних правил за ознаками ч.1 ст. 483 Митного кодексу України, санкції якої передбачають накладання штрафу у розмірі 100% вартості безпосередніх предметів порушення митних правил з конфіскацією зазначених товарів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-