Активіст із Чорноморська просить Президента захистити його сім'ю

Активіст із Чорноморська просить Президента захистити його сім'ю

Укрінформ
Громадський активіст Сергій Шумський просить Президента Петра Порошенка захисти його і сім'ю через погрози, яких він зазнає через свою громадську діяльність із захисту пляжів і схилів Чорноморська.

Про це він заявив під час прес-конференції в Укрінформі. 

"Я звертаюся до Президента України з проханням розібратися в ситуації і гарантувати право громадян, жителів міста Чорноморськ, на доступність до моря і пляжів, користуватися прибережними схилами і прошу гаранта Конституції гарантувати безпеку мою і моєї сім'ї", - сказав активіст.

За словами Шумського, проти нього ведеться кампанія з дискредитації - зокрема, з вересня в електронні засоби масової інформації "закинута маса замовних статей, які є неправдивими і паплюжать мою честь і гідність". 

"На мене чиниться адміністративний тиск, на мій бізнес накладають незаконні штрафи, звертаються в суди, тобто класичний тиск по дискредитації і залякуванню. Апогеєм цього стало 1 грудня, коли підпалили мою машину", - сказав Шумський.

Активіст розцінює це як акт залякування, причому не лише його особисто, а й усіх мешканців міста. Крім того, за його словами, за кілька днів у місті з’явилися листівки, які він також розцінює як погрози. 

Як повідомлялося, 1 грудня у Чорноморську згорів автомобілів голови ініціативної групи громадян щодо припинення забудови морських прибережних схилів Сергія Шумського. На його думку, це був підпал.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-