Прокуратура розслідує продаж Бердянської коси екс-меру міста

Прокуратура розслідує продаж Бердянської коси екс-меру міста

Укрінформ
Прокуратура Запорізької області відкрила провадження за фактом продажу Бердянським міськрадою землі на узбережжі фірмі екс-мера Бердянська за заниженою ціною.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Запорізької області.

"Встановлено, що посадові особи Бердянської міської ради, діючи в інтересах приватного підприємства, яке належить екс-меру Бердянська, продали йому земельну ділянку площею 9,5 га на Бердянській косі за 1,5 млн грн - за ціною, значно нижчою за ринкову", - повідомили в прес-службі.

При цьому в прокуратурі зазначили, що у Єдиний реєстр досудових розслідувань матеріал про незаконне використання земель у курортній зоні Бердянська внесений за інформацією у ЗМІ.

Про які саме матеріали ЗМІ і про фірму кого з екс-мерів Бердянська йдеться, у прокуратурі Запорізької області не уточнили.

Водночас, 27 листопада на бердянському інформаційному ресурсі PRO.berdyansk було розміщено журналістське розслідування "Кому належить Бердянська коса?", в якому повідомляється про придбання фірмами, пов'язаними з екс-мером Бердянська Олексієм Бакаєм, земельних ділянок на Бердянській косі за цінами в кілька разів нижчими за ринкові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-