Маски-шоу в порту

Маски-шоу в порту "Південний": податківці налякали делегацію з Індії

Укрінформ
Співробітники київської податкової міліції здійснили виїмку документації на підприємстві з іноземними інвестиціями "Дельта Вілмар СНД", що функціонує на території порту "Південний".

Про це голова Агентства з питань інвестицій та розвитку ОДА Любов Шипович повідомляє в Facebook.

"На компанію з іноземними інвестиціями Дельта-Вілмар ввірвалась група людей в масках з автоматами, заблокували роботу підприємства, налякали делегацію з Індії, а вже тоді надали ухвалу суду про вилучення документів по клієнту компанії і представились податковою поліцією з Києва. Представники Дельта-Вілмар спротиву не чинили, документи готові були віддати, але просили не зупиняти роботу підприємства", - зазначила Шипович.

За її словами, найцікавішим було те, що "в ухвалі суду була адреса офісного приміщення, а блокували чомусь завод за іншою адресою".

Після дзвінків у всі владні кабінети Києва, перемовин адвокатів, зауважила Шипович, "нас усе-таки пропустили на територію заводу, але не в приміщення. За кілька годин адвокати пробрались в будівлю через вікно... Після завершення слідчих дій кілька пачок документів податківці вилучили, адвокати написали 5 сторінок зауважень. Що буде далі, побачимо".

Варто зазначити, що ніяких коментарів представникам ЗМІ податківці не давали, а заступник директора компанії "Дельта Вілмар СНД" з правових питань Олександр Подпругін сказав, що "співробітники ДФСУ здійснюють розслідування стосовно інших компаній, які здійснювали перевалку через морський термінал "Дельта Вілмар СНД" у 2015 році".

Компанія «Дельта Вілмар СНД» здійснює свою діяльність на ринку харчової промисловості з 2004 року. Виробляє масло-жирову продукцію та інгредієнти для виробників хлібобулочних, кондитерських виробів і молочних продуктів. На сайті серед продуктів вказані соняшникова олія, пальмова олія і її фракції, замінник молочного жиру (ЗМЖ). Засновником «Дельта Вілмар СНД» є компанія Wilmar International Limited. Адміністративний офіс компанії знаходиться в Сінгапурі. Більше 160 виробничих підприємств розташовані на 4-ох континентах планети. Найбільші з підприємств знаходяться в Індонезії, Малайзії, Китаї, Індії та Європі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-