Управління Києвом: як знайти баланс між господарською діяльністю КМДА і політикою

Управління Києвом: як знайти баланс між господарською діяльністю КМДА і політикою

Укрінформ
26 липня,12.00 - круглий стіл на тему: «Управління Києвом: як знайти баланс між господарською діяльністю КМДА і політикою» 

Організатор: Трубіцин Владислав Сергійович 

Учасники: Владислав Трубіцин - депутат Київради, голова Постійної комісії Київради з питань промисловості, підприємництва та міського благоустрою, голова МФО "Успішний Київ"; Володимир Цибулько - політичний експерт; Дмитро Марунич - член правління Української енергетичної асоціації; Микола Спіридонов - експерт Українського інституту аналізу та менеджменту політики, політолог; Валентин Гайдай - політичний експерт; Юрій Гаврилечко - політичний експерт Фонду суспільної безпеки; Кирило Молчанов - заступник директора Українського інституту політики; Вадим Карасьов - директор "Інституту глобальних стратегій"; Яніна Соколовська - політолог; Олег Попенко - голова Спілки споживачів комунальних послуг; Михайло Присяжнюк - депутат Київради, "Слуга народу".

Акредитація представників ЗМІ: vladyslav.trubitsyn@gmail.com

У зв'язку з карантинними обмеженнями кількість місця обмежена. 

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

При вході в Укрінформ обов'язкове вимірювання температури тіла безконтактним термометром і прохід через дезинфікуючу рамку. Вхід в зал тільки у масках. Дотримання дистанції 1,5 м.

Підсумкові матеріали:

Депутат Київради вважає, що система виконавчої влади занадто політизована

Система виконавчої влади в Україні занадто політизована і від цього погіршується ситуація у частині господарського управління.

Про це сказав депутат Київради, голова Постійної комісії Київради з питань промисловості, підприємництва та міського благоустрою, голова МФО "Успішний Київ" Владислав Трубіцин під час круглого столу в Укрінформі на тему: «Управління Києвом: як знайти баланс між господарською діяльністю КМДА і політикою».

"Я бачу проблематику в тому, що система виконавчої влади на сьогодні занадто політизована. Тобто господарська повістка дня стоїть на другому місці, а на першому - політична", - сказав він.

За словами депутата, необхідно шукати шляхи вирішення такої ситуації.

Депутат Київради вважає за необхідне провести аудит комунальних підприємств столиці

У Києві необхідно провести аудит комунальних підприємств столиці з урахуванням підзвітності кожного з них.

Таку думку під час круглого столу на тему "Управління Києвом: як знайти баланс між господарською діяльністю КМДА і політикою" в Укрінформі висловив депутат Київської міської ради, голова Постійної комісії Київради з питань промисловості, підприємництва та міського благоустрою, голова МФО "Успішний Київ" Владислав Трубіцин.

"Стан справ комунальних підприємств міста сьогодні потребує змін у підходах, має бути контроль за їхньою робою. Необхідний аудит усіх комунальних підприємств Києва. Його треба вести з урахуванням підзвітності кожного з підприємств, які перевіряються, щоб отримати максимально об’єктивний результат", – сказав він.

За словами Трубіцина, органи місцевого самоврядування мають нести відповідальність за діяльність підприємств міського господарства

Як повідомлялося, 14 липня 2021 року Державна фіскальна служба України відзвітувала перед громадськістю про стан досудових розслідувань у кримінальних провадженнях, розпочатих за фактами умисного ухилення від сплати податків, в яких фігурують комунальні підприємства міста Києва. У звіті, зокрема, зазначається, що податкова міліція ДФС виявила нові факти та почала встановлювати схеми, які використовувалися суб’єктами господарської діяльності для виведення бюджетних коштів.

Відео:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-