Презентація Чемпіонату світу з міні-футболу-2021

Презентація Чемпіонату світу з міні-футболу-2021

Укрінформ
15 липня, 14:30 - відбудеться пресконференція  на тему: «Презентація Чемпіонату світу з міні-футболу»

Організатори: Київська міська державна адміністрація та Федерація міні-футболу України.

До участі запрошені: Олена  Говорова - заступниця голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень; Юлія Хан - директорка Департаменту молоді та спорту КМДА; Євген Донцов - президент Федерації міні-футболу України; Євген  Саханський  - модератор, віце-президент Федерації міні-футболу України, голова оргкомітету з підготовки Чемпіонату світу з міні-футболу-2021; Сергій Кучеренко – власник  “Місто Спорту” (Гідропарк); Наталія Баглай  - директор  “Місто Спорту” (Гідропарк); Сергій Щерба  - президент ГС “Українська Ліга  футболу 6 на 6”.

Коротко. Під час заходу буде презентовано підготовчі етапи до Чемпіонату світу з міні-футболу-2021, що відбудеться з 12 по 15 серпня в Києві.

Акредитація представників ЗМІ: anna@ukrinform.com 

У зв'язку з карантинними обмеженнями кількість місць обмежена. 

Захід транслюватиметься на  YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

При вході в Укрінформ обов'язкове вимірювання температури тіла безконтактним термометром і прохід через дезинфікуючу рамку. Вхід в зал тільки у масках та рукавичках. Дотримання дистанції 1,5 м.

Підсумкові матеріали:

У серпні Київ прийме чепіонати світу з мініфутболу серед жінок та молоді

З 12-го по 15 серпня в столичному центрі масового футболу та спорту «Місто спорту» у Гідропарку відбудеться чемпіонат світу з міні-футболу серед жінок та молодіжних команд U23.

Презентація спортивних форумів, на якій були представлені емблема та офіційний м'яч змагань, відбулася сьогодні в Укрінформі, передає кореспондет арентства.

Як зазначила під час презентації заступниця голови Київськоі міської державної адміністрації з питань здійснення самоврядних повноважень Олена Говорова, за перемогу у Києві змагатимуться команди з дванадцяти зарубіжних країн, а також українські футболісти.

«У чемпіонатах світу 6х6 серед жінок та молодіжних команд U23 братимуть участь по 8 збірних. До нас приїдуть майстри мініфутболу з Колумбії, Грузії, Чехії, Сенегалу, Словаччини, Молдови, Єгипту, Тунісу, Індії, Швейцарії, Мексики та США. «Місто спорту» якнайкраще підходить для проведення великого спортивного свята та відповідає всім необхідним вимогам. Наразі тривають останні приготування: завершуються роботи із облаштування футбольного поля та трибун, з благоустрою. Місто забезпечить проведення чемпіонату на найвищому організаційному рівні. Вхід на матчи чемпионатов буде вільний. Тому запрошую на змагання усіх симпатиків спорту з дітками», - зазначила Говорова.

Голова оргкомітету з підготовки чемпіонату світу Євген Саханський розповів, що паралельно із проведенням світових першостей у Гідропарку також пройдуть чемпіонати України та Києва, а також ветеранський мініфутбольний турнір.

«Останнього дня чемпіонату перед фінальними матчами запланована гра між керівниками оргкомітету та представниками тренерських штатів із команд світу. Проходитимуть також товариські ігри серед команд ФК «Маестро», збірних журналістів України, команди КМДА тощо» - сказав він.

Президент Федерації мініфутболу України Євген Донцов, у свою чергу, підкреслив, що чемпіонати світу серед жінок та молоді стануть генеральною репетициєю перед «дорослим» мініфутбольним мундіалем, який має пройти у Києві 2022 року.

«Хочу зазначити, що наша країна подала заявку і виграла право на проводення чемпіонатів у сенегальського Дакара, - сказав очільник федерації. - Акцентую також на тому, що мініфутбольні змагання нинішнього року стануть генеральною репетицією перед «дорослим» чоловічим чемпіонатом світу з мініфутболу, який має пройти в України улітку 2022 року. У спортивному форумі мають взяти участь 36 команд. Окрім Києва, матчі мають пройти і в інших великих містах України. Вже збудовані відповідні арени у Львові та Харкові, восени стадіон має з'явитися в Одесі...».

Відео:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-