ГО

ГО "Білорусь 2:0. Робимо разом": про реальні перспективи демократизації Білорусі

Укрінформ
11 червня, 13:30 пресконференція на тему: “ГО "Білорусь 2:0. Робимо разом": про реальні перспективи демократизації Білорусі” 

Організатор: ГО "Білорусь 2:0. Робимо разом".

Учасники: Сяргєй Бульба - голова правління ГО "Білорусь 2:0. Робимо разом"; Тацьцяна Мартинава - модератор, співзасновник ГО "Білорусь 2:0. Робимо разом"; Сяргєй Куценка - член ГО "Білорусь 2:0. Робимо разом".

Коротко: Під час заходу піде мова про аналітичне переосмислення проблем Білорусі та підготовку нового демократичного устрою в цій країні; про економічну платформу змін Білорусі та новий етап розвитку білорусько-українських відносин; про представлення інтересів білорусів в Україні, які стали політичними біженцями.

Додаткова інформація за тел.: 0982025962 (Ігор Пилипчук) або e-mail: ihor197308@gmail.com

Акредитація представників ЗМІ: anna@ukrinform.com

У зв'язку з карантинними обмеженнями кількість місць обмежена. 

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

При вході в Укрінформ обов'язкове вимірювання температури тіла безконтактним термометром і прохід через дезинфікуючу рамку. Вхід в зал тільки у масках та рукавичках. Дотримання дистанції 1,5 м.

Підсумкові матеріали:

У Києві представили опозиційну платформу для обговорення майбутнього Білорусі

У Києві представили опозиційну платформу «Білорусь 2:0. Робимо разом» з метою сформувати товариство людей, які готові прийти на зміну нинішньої влади у Білорусі.

Платформу представили її організатори на прес-конференції в Укрінформі на тему: «ГО «Білорусь 2: 0.Робимо разом": про реальні перспективи демократизації Білорусі».

Платформа заснована у Києві, і на ній пропонується всім здоровим силам у Білорусі обговорювати і висловлювати свою думку про майбутнє країни, розповів голова правління ГО «Білорусь 2:0. Робимо разом» Сяргей Бульба.

«На хвилі протестів активісти зрозуміли помилковість тези, що спочатку скинемо Лукашенка, а потім подумаємо, що будуватимемо далі. Так виникла ідея створення нової моделі бачення Білорусі майбутнього. Ми розуміємо, що на сьогодні Лукашенко «доїдає» і розпродає свою БРСР. І коли влада зміниться, це буде рівний, зачищений майданчик, тому що економіку знищено вщент. Ми можемо братися і будувати новий проект, якого ще не було, і тому створюємо цей майданчик», - сказав Бульба.

Представлена ​​платформа має на меті сформувати спілку людей, які готові прийти на зміну нинішньої влади, - зазначила співзасновник ГО «Білорусь 2:0. Робимо разом» Тацьцяна Мартінава.

«Щоб режим упав, здавалося б, достатньо прибрати Лукашенка, його міністрів, генералів, червоних директорів заводів. Але ми отримаємо порожнечу, і ми прекрасно розуміємо, що якщо нагорі таких систем утворюється порожнеча, то туди приходять ще страшніші люди і значно жорстокіші режими. Щоб нагорі не було порожнечі, її спочатку потрібно заповнити. І в силових структурах, і в апараті чиновників достатньо людей, які підтримують зв'язок з рухом опору, і в новій Білорусі вони не повинні піддаватися утискам і люстрації», - сказала Мартінава.

Проект «Білорусь 2:0. Робимо разом» декларує аналітичне переосмислення проблем Білорусі, підготовку нового демократичного ладу, економічних змін у цій країні, а також нового етапу розвитку білорусько-українських відносин.

Відео:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-