Державний концерн «Укроборонпром» запускає новий сайт

Державний концерн «Укроборонпром» запускає новий сайт

Укрінформ
2 червня, 12:00 - пресконференція на тему: “Державний концерн «Укроборонпром» запускає новий сайт” 

Організатор: ДК «Укроборонпром».

Учасники: Юрій Гусєв – генеральний директор ДК «Укроборонпром»; Андрій Ржавін – директор FAIRTECH GROUP.

Коротко. Сучасний дизайн, новий підхід, українське озброєння, реформи, соціальні проєкти, новини оборонних підприємств та актуальні події ОПК країни – Державний концерн «Укроборонпром» запускає новий сайт. Зараз в Укроборонпромі впроваджується комплексна реформа, а отже, змінюється підхід до спілкування з громадськістю, підприємствами та партнерами Концерну. На новому сайті відображено всі ці якісні зміни.

Під час заходу буде презентовано оновлений інформаційний ресурс Концерну. Розробку здійснювала українська компанія FAIRTECH GROUP, яка зацікавилася проєктом та взяла на себе його повну реалізацію. 

Акредитація представників ЗМІ: anna@ukrinform.com

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV та на сторінці ДК «Укроборонпром» у Facebook https://www.facebook.com/ukroboronprom

У зв'язку з карантинними обмеженнями кількість місця обмежена. 

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

При вході в Укрінформ обов'язкове вимірювання температури тіла безконтактним термометром і прохід через дезинфікуючу рамку. Вхід в зал тільки у масках. Дотримання дистанції 1,5 м.

Підсумкові матеріали:

Укроборонпром запустив новий сайт за 47 тисяч гривень – Гусєв 

ДК «Укроборонпром» запустив новий сайт, який українські фахівці створили за два з половиною місяці, і коштував він державному концерну 47 тисяч гривень.

Про це розповів генеральний директор Укроборонпрому Юрій Гусєв на пресконференції в Укрінформі.

«Це сучасний сайт, який буде інформативним не лише для українських фахівців, які цікавиться технікою, а й зі всього світу. Маємо кількамовну версію цього ресурсу, що сприятиме збільшення контрактів щодо експорту наших продуктів. Створений сайт був у дуже короткі терміни, за два з половиною місяці, та коштував концерну 47 тисяч гривень», - сказав він.

За словам гендиректора, на сьогодні в Укроборонпромі впроваджується комплексна реформа, яка має на меті, зокрема, змінити підхід до спілкування з громадськістю, підприємствами та партнерами концерну. А тому і було вирішено створити новий сайт, за розробку якого відповідала українська компанія Fairtech Group.

Наразі ресурс закінчений на 100%, але, як кажуть реалізатори проєкту, на сьогодні проводиться ще тестування, яке триватиме кілька місяців. За цей час з’являться додаткові «фішки», а також буде китайська версія сайту. Зараз сайт доступний англійською, іспанською, французькою, арабською та українською мовами.

«Це сайт – потужний інструмент комунікації як з нашими споживачами, державними замовниками, так і міжнародними партнерами», - додав Гусєв.

КШЕ розірвала контракт з Укроборонпромом та пообіцяла безкоштовну аналітику - Гусєв

Київська школа економіки (КШЕ) розірвала контракт із ДК «Укроборонпром» на проведення ринкового дослідження вартістю 1,68 млн грн та пообіцяла зробити аналітику безкоштовно.

Про це розповів генеральний директор Укроборонпрому Юрій Гусєв на пресконференції в Укрінформі.

«На минулому тижні відбулось розірвання контракту Київської школи економіки з підприємством «Спецтехноекспорт», що входить до концерну «Укроборонпромом». Відбулось це за ініціативи КШЕ, яка пообіцяла зробити це дослідження, яке нам дуже потрібне для подальших стратегічних рішень, безкоштовно», - сказав Гусєв.

За його словами, нині проводиться перевірка стосовно порушень, які могли бути під час укладання угоди 20 травня, фактично за день до того, як президента КШЕ Тимофія Милованова ввели до складу наглядової ради Укроборонпрому.

В Офісі генерального прокурора створено відомчу робочу групу, яка буде займатись дослідженням щодо порушень в державному концерні.

«Я переконаний, що ця група допоможе нам розібратись в тому, хто, коли і як доводив окремі підприємства до банкрутства, хто зловживав своїми повноваженням. Сподіваюсь, що в результаті ці люди понесуть законне покарання», - додав гендиректор концерну.

Як повідомлялось, 20 травня 2021 року Укроборонпром уклав угоду з ТОВ "Київська школа економіки та менеджменту" про послуги з проведення ринкових досліджень вартістю 1,68 млн грн. А 21 травня указом глави держави президент Київської школи економіки Тимофій Милованов був уведений до складу наглядової ради ДК «Укроборонпром». 

Відео:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-