Пісня, яка єднає. Презентація гімну жінок всього світу від італійського композитора Роберто Руссо

Пісня, яка єднає. Презентація гімну жінок всього світу від італійського композитора Роберто Руссо

Укрінформ
25 травня, 14.00 - пресконференція на тему: “Пісня, яка єднає. Презентація гімну жінок всього світу від італійського композитора Роберто Руссо”

Організатор: Геополітичний альянс жінок.

Учасники: Роберто Руссо - відомий італійський композитор, володар численних музичних премій; Світлана Саламатова - голова делегації і керівник проєкту «Українські жінки в підтримку діяльності ООН»; Наталія Каплун - співорганізаторка проєкту, членкиня 62-ї, 63-ї, 64-ї та 65-ї сесій Комісії ООН зі становища жінок; Олена Джадалла - кандидатка економічних наук, засновниця БФ ім. Олени Джадалли, представниця від України у Європейському Парламенті; Олена Поліщук - кандидатка економічних наук, математик, топ-менеджер, власниця бізнесу у сфері краси та здоров'я; Олена Пугач - фахівчиня із зв’язків із громадськістю ДУ «Центр психічного здоров’я і моніторингу наркотиків і алкоголю МОЗ України»; Олена Соборук - підриємиця; засновниця, викладачка першої та єдиної офіційної ліцензованої Міжнародної Школи Тайського Традиційного Масажу в Україні.

Коротко. Під час заходу Геополітичний альянс жінок, Незалежна делегація українських жінок в ООН презентує світовій спільноті перший міжнародний гімн жінок, створений Роберто Руссо - знаменитим італійським композитором, автором всесвітньо відомих хітів і володарем численних музичних премій.

Під час пресконференції буде також підбито підсумки участі українських жінок у 65-тій сесії Комісії ООН зі становища жінок у Нью-Йорку та озвучено принципи і проміжні підсумки роботи Геополітичного альянсу жінок в Україні.

Акредитація представників ЗМІ: аnna@ukrinform.com

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Підсумкові матеріали:

Італійський композитор представив у Києві гімн жінок всього світу

Відомий італійський композитор, володар численних музичних премій Роберто Руссо написав і представив у Києві гімн жінок всього світу.

Автор представив твір на пресконференції в Укрінформі, організованій Геополітичним альянсом жінок.

Руссо розповів, що написати пісню про жінку його попросила глава делегації і керівник проєкту «Українські жінки на підтримку діяльності ООН» Світлана Саламатова, так з'явилася ідея створення гімну всіх жінок.

«Мене це надихнуло, мені захотілося зробити такий твір від імені чоловіків. І передати в музичному плані ті сентименти і почуття, які я відчуваю в цьому сенсі до жінок», - сказав Руссо.

Він розповів, що пісня була написана буквально за кілька днів у домашніх умовах, у переносній студії в Києві.

«Для цього проєкту було дуже мало часу і буквально за кілька днів ми мали інформативно і чуттєво укласти музику і слова. Текст до пісні написав мій великий італійсько-американський друг, співак і автор пісень Пат Харісон. У невеликому тексті ми мали вмістити всі проблеми, емоції і все життя жінки. І передати в тексті, що жінка - це і є життя», - наголосив Руссо.

Він сказав, що хотів донести це повідомлення всьому світу, і що створював пісню з розрахунком, що вона стане світовим хітом.

Роберто Руссо є учасником різних фестивалів класичної музики в Європі й Америці з 1985 року. Як композитор він навчався в Італії у Доменіко Бартолуччі, його твори виконувалися в Італії, Франції, Норвегії, Польщі, Данії та США.

Відео:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-